-

Både mina o lindas naglar fixade, klänningar fixade & bestämt allt för imorgon, skjuts osv :) har sjuuukt ont i huvudet nu så ska krypa ner i sängen o slå på en film :) natti <3

tror jag vet vad jag vill ha i födelsedagspresent...


Nagelstartset från www.nail4you.se. Fast fyller ju inte år förns i mars :( Men nån kanske vill ge mig en sen julklapp?? hihiohoh :)

Sånt jävla sug efter oc haha.....

Såg klart säsong tre för nåra dagar sen och har inte säsong fyra :'( Vill ha den nuuuuu, blivit lite beroende efter att ha kollat flera avsnitt om dagen :/ Fast vågar inte se sista säsongen, kommer gråta blod när jag sett hela serien... Skjutit upp det i flera år nu haha, så jävla bra fan fml.

åååh dör

tråååkigt

verkligen inget att göra :(
Somnade inte förns sex imorse haha... Så gick upp runt ett, körde lite crosstrainer sen städa mitt rum och fixat mig och nu är jag klar. Väntar på att mamma kommer hem så vi kan käka, sen kommer Linda och Kalle så ska jag fixa Lindas naglar :) Vet inte om e´det händer nått mer sen, får se hihi. 

Imorgon är det äntligen nyårsafton och hoppas på en bra start av det nya året efter detta jävla pissår. Haha fyfan skrattar åt det här året, så jävla nerbajsat. Bra ordföråd osv, bjuder på en bild <3



h&m


hur snyggt??


Vill ha ett mattsvart nagellack :(

När fick H&M så snabb leverans??

Beställde ju från både H&M och Nelly i helgen och H&Mpaketet har kommit men inte Nelly... De är ju Nellypaketet jag behöver vafan :( Hoppas hoppas de kommer imorgon, vill ha mitt nagellack :@ H&M brukar ju ta flera månader på sig att skicka haha :s Vill ni se va jag köpt eller? Klart ni vill! Visar sen ;) Fick fan en ''klänning'' (inte så speciell bara en enkel), 3 toppar och 2par örhängen för bara ca250!! fett värt :D 

Och btw.. har SKITONT i arslet!! Körde spinning/core-pass på kraftkällan med erica o mimmi, och cykelsadeln va ju inte det skönaste man suttit på :s Ska nog fixa kort där så jag kan bli lite biff till sommaren hihi, gillar sånnadär pass faktiskt :) Mkt roligare än att gymma. Fast dansa e ju roligast så kanske satsa på de hehe jag venne? Får kolla runt lite vad alla ställen har att erbjuda :)

Väskproblem..

Behöver förvaringsgrejer! Har verkligen ingenstans att ha mina väskor och sånt :( Vissa får plats på mina fem krokar jag har på väggen o resten ligger i en hög på golvet haha, sen har jag en låda med väskor jag inte använder... Fått värsta grejen för väskor! Såg en skitsnygg Friis & co väska i valbo sist, ångrar fan att jag inte köpte den :'( Vissa e galna i skor men jag har fått värsta grejen för väskor?? Hoppas det går över snart hehe.

Tänkte iaf köpa nått sånt här på ikea typ;

Lådor till allt småskit och de..


Fler krokar...


Hylla eller bokhylla till väskorna?? Skulle va snyggt att ha dom snyggaste väskorna som jag använder mest i en sån bokhylla, men har ju fan ingen plats för den :s Men tror de finns nått liknande med sånna fack som man kan sätta på väggen? Får åka dit o söka lite insperation helt enkelt! 

Torsdag


In till uppsala snart o träna lite med Erica och Mimmi, niiceee :)

Just nu


Naglar...


Söker lite insperation till nyårsnaglarna... Men hoppas, hoppas att detta nagellack hinner komma tills dess!!;

Skulle va så jävla perfekt! :D

Kommande erbjudanden hos members!

Bl.a. 60% på jeffrey campbell! Bara lämna en kommentar om ni vill ha en inbjudan och få 50kr att handla för!


Nyårsoutfit!


100% H&M haha....

shopping




haha ok...

sämst uppdatering :( Ska skärpa mig! 
Men först så vare lite idioter jag va tvungen att bli av med så bytte nr o blocka lite på fb o sånt. Sen vare stockholm hela dagen osv... Men nu e jag back on track! :) 
Vet att jag lova visa er vad jag köpte igår men orka inte hehe Göre idag lovar!! Blir mer shopping idag också :') Ska till valbo igen och lämna tillbaka skorna jag fick av farmor och farfar :p Och måste köpa en bh som man kan ha under nyårsklänningen, eller så kanske jag ska hitta en annan klänning får se vad som händer hehehe ;)

helt slut!

Va en asnice dag i stockholm! Fast vakna av att Erica smsa en halvtimme innan tåget gick hehe.... fml telefonfitthtcsuger.
Hitta lite saker iaf :D visar snart!

Lagom trött i bena osv...

suddig bild osv


men smiley igen då!

-


Stockholm imorgon med dessa muppar <3 ganska exakt ett år gammal bild!

mer julklappar♥

goaste parfymen från mormor o morfar
presentkort från moster annelie och björn
linne och nagellack från kusinerna
och en topp från linda
:)

snart i min garderob


Från Nelly + lite mer småsaker. Väntar även ett paket från H&M & members sakerna ofc

-


dör


ge mig.

OMG!!



Hitta den här trailern nyss. Läste boken förut och det är den bästa jag läst, verkligen så man grät och inte ville att den skulle ta slut! Visste inte att den kommit som film :o

Tips på bra julklappar/presenter



C Stockholm ''älskad''. Finns för båda dam o herre haha :) står älskad på ena sidan och på andra finns det massa att välja på; mamma, pappa, ängel, bor, son, dotter, farmor, osv. Ni fattar :) Köpte detta till mamma på min praktik plats, vet inte vart mer man kan köpa det men såg att nelly hade nåra av dom innan jul.

mammas jansson och julmust ♥


snodde lite godis från granen också hihi

-

En man hade föreläsning för ungdomar, har tog fram en femhundralapp och frågade:
Är det någon som vill ha den? Alla räckte upp handen.
Han knölade ihop den och fråga samma sak, alla räckte upp handen.
Han stamapade på den och fråga samma sak, alla räckte upp handen.
Då så, sa han, det här ska ni ta lärdom av. För hur ful, smutsig och tilltufsad av livet någon än är så har han eller hon fortfarande samma värde.

Barn av alla raser förstår och älskar varann tills vi vuxna lär dom hata.

Julklappen från farmor och farfar



Åååh beslutsångest, dom e ju apsnygga men vet inte hur mkt jag kommer använda dom?? :( Och känns onödigt att ha skor för 800kr på hyllan till ingen nytta... men har nåra dagar på mig att bestämma :)

dagens


resten från familjen!


Rosa converse från mamma & pappa :D

Från lillebror :)


från mamma o pappa :)

från mamma & pappa


Färg och kolkritor från  mamma & pappa


Från lillebror :)


En smörgåsgrill hahaha. Mamma fick den gratis o de va tänkt att jag o mitt ex skulle ha den i hans lägenhet men så blev det ju inte så jag fick den :) 



Väskor <3 haha. 


Äntligen ett par snygga gummistövlar :D



supernöjd med allt :D Nu kommer snart farmor och farfar så då blir massa mat o sånt <3


sitter o fixar nagkarna..

och det går väl sådär haha, tappa nyss massa nagellim i handen så nu har jag nått o pilla på resten av dagen!


Haha o fattar varför det stod att glasfiber väv va för proffs, skitpilligt ju ! Visar resultatet sen om det ens är värt att visa hahaha... fail.

God jul ! + lite julklappar

Haha bara min familj som öppnar julklapparna på morgonen? Tänkte visa lite av sakerna nu iaf ;) orka inte fota allt haha


Nagelgrejor :D


LV tippar, så snygga hihi
Från mamma & pappa

Från mamma & pappa

Från lillebror
Från mamma & pappa



Från lillebror


Från mamma & pappa


Från mamma & pappa. Ska nog ha den på nyår :)

Fotar resten sen! Och snart kommer farmor och farfar hit med en jättefin julklapp råkar jag veta hihi ;)

Just nu

Precis kollat staying alive o nu rullar saturday night fever, haha ja jag pratar om dom gamla john travolta filmerna;) efter den här blir det nog dirty dancing( en av mina favvofilmer) men kanske hittar nån annan rolig:) god jul föresten!


'


Skinkan klar och granen klädd



Bara hoppas att tomten kommer med lite paket och lägger under den ;)

sakerna!


19kr/st på rean


Fyllde på fransförådet på H&M haha 3pack fransar för 30kr!! (ord. 69.50)


Bodybutter som luktar vanilj och bodysplash som luktar lakris! 


Allt man behöver för snygg hårfärg! 


O tror jag hittat ett par bra svarta jeans för endast 199kr!! Finns även i andra färger :) Från Ginatricot.

Åh vill haa


599:- (299:- på members.com)


649:- (325:- på members.com)


749:- (375:- på members.com)


Allt från Disney Couture

Blev lite shopping:D

Visar imorgon ;) nu blir de sängen och oc!<3


Dags för shopping!


omg

http://annies-eats.com/2010/12/22/snowflake-sugar-cookies/

Mums!



Beställde nyss från members


159kr istället för 399kr (står dock färg beige så vet inte om dom tycker färgen på bilden e beige eller om de e en annan färg??)


159kr istället för 399kr

Alltså 60% :D och hade 150 ''memberspengar'' så blev ju bara 168 + 39 i frakt! ;)  Så kommentera om ni vill bli medlem, blir in det så får ni 50kr att handla för! Om ni ansöker om att få bli medlem får ni inge memberspengar och det kan ta lång tid innan ni får bli medlem, då kan ni ju missa massa erbjudanden :/ Så bli medlem genom mig så vinner ni ju bara på de! :) (Finns så ju självklart erbjudanden för killar och barn också!)

-

Är så sjuuuukt sugen på glass!!! Dör varje gång jag ser mcflurry bilden jag la upp.... Fan. Ska nog köpa en imorgon kanske, hehehe



Jul om tre dagar


Känns skönt att vara klar med alla julklappar ;) Fast kom på att jag glömt köpa till min bebis Turbo :/ Men ska till valbo imorgon så får gå in på djuraffären då

Redfoo red dude with the pipe hat



-


Jullov!!!

Sitter hemma nu, kom hem för en timme sen ungefär :) Och nu är de jullov! Julbuffé eller vad man säger i matan med klassen :) Hade även lite levande musik till maten:

Haha ibland måste man nästan älska vår skola.

Nu ska jag gå o slänga ihop en tvättmaskin, lovat att hjälpa mamma ;( Bloggar senare, puss

En film om mig

http://x04.guc.se/~lihje/mum_a/flash/egenflash.html av Linda Hjertzell

Tisdag

Blää. Först skola (somna nästan på sista lektionen), sen hem o 40min crosstrainer, däcka på soffan, vakna nyss och är fortfarande trött :( Blir nog fan att krypa ner i sängen och kolla film/tv resten av kvällen... Kanske resultatet av mina nästan sömnlösa nätter? Somna ovanligt tidigt, typ tolv i natt så då kanske kroppen kände att de e jävligt nice o sova haha.
Sista dan imorgon före jullovet och har bara två lektioner(slipper engelska woho) så ska nog klara av de iaf haha. Fyfan va skönt med lov!! 

Btw, tycker (nästan) lite synd om våran engelska lärare, så tråkig att man somnar alltid på hennes lektioner? :s Hahah o jag är inte den enda! 



Haha brist på nyheter eller?

http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_uppsala?title=juldansen_i_fara_efter_vattenlacka_pa_arentunaskolan&videoid=2124577

Från min gamla skola, vem fan bryr sig liksom hahaha.

TIPS!!


Fett god!

Känns som jag gjort dagens jobb nu...

Först 40min crosstrainer efter skolan(man glömmer bort att man tränar om man kör medans man kollar ett avsnitt O.C. ;) ) och nu precis kört 1h zumba, helt ok! Haha tyckte ett 20min pass zumba va fett långt o jobbigt förut(!!), men nu vare typ ''shit redan slut?'' så körde 3st på raken.

Nu blire chilla lite, sen en dusch och lite bus, hihi. Aa brun utan sol asså.

gammal bild.

Niicee!


Lite rosare irl, tänkt er riktigt barbierosa! ;)

Orkaaar inteee

Så jävla trött, somna inte förns ca två inatt o sen upp kl sex igen :( Sitter i skolan nu iaf, jobbar på den jävla lägenheten, så trött på den så vill bara bli klar haha. Och Linda den jäveln kom inte till skolan idag -.-

haha asså dör


Tävla om en goodiebag!


Ta chansen och vinn detta hos www.blogkeen.com

members.com

Blev idag inbjuden till members.com av enn annan bloggerska :) Där får man ta del av massa rea varje dag, man kan även tjäna ihop pengar så de blir ännu billigare att shoppa! Så skriv en kommentar om ni vill ha en inbjudan! ;)

En exklusiv shopping-club för medlemmar som erbjuder produkter till reducerade priser. Våra medlemmar får tillträde till exklusiva kampanjerbjudanden på utvalda produkter och vi ger upp till 70% prisreducering på rekommenderat försäljningspris. Varje erbjudande finns tillgängligt under 4-7 dagar och vi lägger ut nya erbjudanden från exklusiva varumärken varje dag



Paketleken



Hur det går till:
Varje person köper 3st paket till ett värde av totalt 150:- (eller den summan man kommer överens om), sen slår man 2st tärningar får man ett par får man välja ett paket och öppna det. Man kör varvet runt, runt tills alla paket är slut.
Sen när alla paket är öppna gör man på samma sätt med tärningarna och när man får ett par får man ta något man vill ha av någon. Denna runda går på tid som man inte vet hur länge den är för någon har snurrat framoch tillbaka på en äggklocka. När klockan ringer så har du vunnit det som du har kvar.
Om man inte har något grej kvar så får man ta en grej man vill ha av någon, så minst en sak får man :D


Det jag vann när vi körde i fredags:

En mysig såndär grej man fyller med varmt vatten, vad det nu heter, haha.


En fin necessär


En jättesöt tomte, passar asbra i mitt rum! :)


3 skitfina skålar, dom va väldigt populära o åkte fram och tillbaka i andra ronden, haha ;)


En söt liten porslinsburk som ser ut som en konservburk!

Nu är det bara vänta till juldagen, då blir det paketleken igen hos mormor o morfar med släkten på mammas sida :)

Lördagskväll

Är hemma nu :) eller aa kom hem halv tolv.
Va ju på festen men hade typ ingen dricka o folk börja spåra mot slutet :/ Så Kalle och Linda kom o hämta mig så snacka lite med dom innan dom lämna mig på station så jag kunde ta bussen hem :)
Har käkat macka ocg druckit en chailatte precis :) Mumsi

Har sån jävla träningsvärk btw, körde ju mitt pass inatt och sen nu igen på morgonen + ca 20 min på crosstrainern. Min kropp som e van att sitta och äta chips har ju tagit lite stryk hahaha... Är väl bästa att låta den vila nån dag nu kanske, händer ju inget iaf om man tränar med träningsvärk :( Men är så jävla träningssugen :o Vet inte vad som hänt haha. Kanske kan köra lite crosstrainer iaf med träningsvärk ?? :) Får se vad jag känner imorgon, är väl mkt värre då, usch. Men nu vet man ju att man jobbat bra iaf ;)

Nä nu ska jag göra mig redo för sängen :) sen blire (tro det eller ej) O.C.!!! shit omg!! Närå men så jävla bra Seth e så fin o gullig medans Ryan e ett riktigt jävla rövhål, bara knullar runt o byter tjej i varje avsnitt känns det som, blä. Sex verkar va så jävla hederligt för dom andra i programmet medans Ryan kör på för fullt med sina brudar? Fattar inteeee. Han blir kär i tjej efter tjej, samtidigt som han e kär i Marissa... Tycker synd om henne som försöker trösta sig med andra killar och tjejer, haha. Psykooooooo. Bästa serien iaf, puss gonatt ;)

saker jag måste köpa/fixa


Naggellack, nått snyggt rosa, svart och glittrigt.


Döskalle smycken, självklart med lite blingbling. Just nu e det det perfeka halsbandet jag söker.


De perfekta svarta jeansen.




Iphone



Fler Juicy Couture tröjor/byxor,
så fina, aiight?


Så om nån underbar person vill överaska mig med en present/juklapp så vet ni vad jag vill ha, haha

Melissa Marie Green


Redo för fest


Usch så fult med grön/grå ögon, måste fixa bruna linser hehhehe...

Ska snart rulla in mot stan för att möta Linda o rulla vidare mot gottsunda för lite fest :) Coola tjejer hihihi.

Satan va fina


Tryck på bilden för att komma till produkten

-


sorry för dålig update

Va till några vänner i familjen o firade lite tidig jul eller vad man ska säga :) åt god mat och körde paket leken! Visar vad jag vann ''imorgon'' (idag då men efter att jag sovit nåra timmar). Fick även säsong tre av o.c. av mamma o pappa idag :D är ju på näst sista dvd'n av säsong två nu så ;)



Hittade asbra träningspass på youtube(haha) för mage, ben, rumpa o bröst/armar :) så precis kört 4st 8min pass! Ska fan satsa hårt nu o försöka köra varje dag :) Annars varannan dag, blanda med lite crosstrainer o dans också! Ska typ börja gå på zumba pass varje måndag tror jag ;) Ska gå ett testpass o om de e kul fortsätter jag! Annars har man ju alltid wii o köra till.

Fan klockan e tre och e aspigg :( typ tappat behovet av sömn helt, sover bara 4/5 timmar per natt fan... hehe :) Men då hinner man ju leva mer, eller?? Nä e nog inte så värst nyttigt :/

Nu blire iaf mer O.C. i sängen tills jag däckar! Hörs sen

Tjuvtitt


Donnie Darko, nått citat jag tyckte va bra och en tuttlisa, ja det är jag som gjort dom. Dock över ett år sen jag gjorde dom, men ska fan börja måla igen!

Fixar i rummet o spikat upp lite saker ;) Även satt upp gardiner i mitt rum för första gången på två år, kanske mer? Haha, blir snyggt iaf! Visar er resten sen när de e klart :D

plugga lite matte nurå


motto


Tävling

Ta chansen och vinn löshår hos http://www.mondoblog.se/isabellundkvist ! :D


sant


-


-


Torsdag



Soft dag, börja med sovmorgon. Sen när vi väntar på att få skriva prov får man veta att nästa lektion också e inställd! ;) Så har bara vart i skolan o skrivit prov, hihi. 
Idag firar mamma och pappa 22 år så jag ska laga mat till dom, kycklinen jag gjorde i måndags, så mkt gilla dom den haha. Sen blir det tårta! :)
Skulle egentligen på bio ikväll igen men blev inte så för att det kom lite saker emellan :/

Nu ska jag sätta på mig mjukiskläderna sen blir det lite zumba och/eller just dance på wii! Eller kanske lite crosstrainer??? Har ju börjar mitt nyttigare liv, dricker (typ) aldrig läsk längre! Bara massa jävla vatten! Fan lättare än jag trodde, e man sugen på cola e det bar ta ett glas vatten eller mjölk så försvinner suget :) Bara druckit nått glas julmust senaste tiden, senaste i tisdags när de va lussefika :) Förut vare typ minst en liter cola om dagen, typ 3liter en hemmakväll hahahaha, fetto.

På max

Sitter på Max med Jesper, precis käkat haha:) blir bio senare!


True, true.


Kanske borde börja träna?

._.

Lussefika

Hela guc myser i matsalen, haha.


Jag vet att jag lova bilder på mitt rum...

men tror ni jag tagit tummen ur skitan o städat eller? nä.

Måndag.

Började dagen med att försova mig. Fem över sju kommer brorsan o frågar om inte jag ska gå upp, bussen går ju 20över sju :(:( Så stressade och hann iaf med 07.53 tåget! så kom inte så mycket försent.
Hade gk o en halv drama lektion, sen simning. Helt ok, inte alls så farligt som jag trodde så de va bra att jag åkte :)
Jag o Linda va klara runt 3 så tog en varsin macka i cafeterian innan vi drog mot bussen :) Skönt att få prata av sig om lite idioter osv, haha.

O får ju inte glömma efterrätten!


Nej det e inte kokos på, vit choklad är det. Trodde de skulle bli fint men gjorde för smått så ser ut som äcklig kokos, haha fail :(

Fett länge sen jag laga mat, gjorde alltid det hos Niklas varje dag och det var ju typ 2 veckor sen. Och jag gillar ju att göra mat så idag tog jag över köket här hemma, och ska nog fan göra det oftare ;)

mat på g!


(ser inte så charmigt ut kanske haha, bacon & kykling)

Currysås & tzatsiki :)


Kanske borde söka till halv åtta hos mig?? haha not.

boom boom bass


-



Hemma nu. Ska kolla efter bikini, ska simma med skolan imorgon -.- Tänkte skita i att följa med men Linda va dum o övertala mig så följer nog med :ppPPppPp Fast vägrar dyka o sånt, men kan väl simma några längder o de som jag antar att vi ska göra. Tror knappt jag har nån bikini som passar, badar ju aldrig xD Köpte ju iof bananbikinin i sommras med trosorna blev för små :( Jaja hittar säkert nått...

Godmorgooooon

Sitter i sängen, vakna för nån timme sen. Ska gå ut och byta till kaninen nu sen blir det att duscha o fräscha till sig. Ska in till uppsala och kolla på lite fyrverkerier :)




Nattbloggning

Kom precis hem. Vart i stan och åkt runt med Linda och Kalle, trevligt trevligt. Skönt att det inte blev hemmakväll haha :) Nu ska jag nog fixa nått litet o äta, blir alltid så tom och bubblig i magen på natten om jag vart ute ;s Haha hoppas ni antecknar!
Nej men blir väl att somna till O.C., så bra :) Har ju inte sett 3e och 4e säsongen, o de e ju typ ett måste? Har box 1 & 2 och precis börjat med box 2 nu. Sen blir det väl o köpa 3 & 4 så man har hela samlingen ;) 
Nattinatti



-



-


OC <3



Nu blir det OC, en fet skål med fil & flingor i hopp om att det händer nått kul ikväll.

Julklappstips


399:- / nelly.com


599:- / nelly.com


99:- / Gina tricot


149:- / Gina tricot


99:- / Gina tricot


149:-/ Gina tricot


75:- / style by tyra


65:-/ style by tyra


95:-/ style by tyra


199:-/ style by tyra



seriös chey


så va jag inte de :ppPPppP

dagens shopping


Lite finare servetter till mitt servettställ :)


Så jävla snygg, kosta bara 119kr så va tvungen haha.


''So carro-style'' haha nej men döskallar och glitter e min grej ;)


Ljusstake, ser inte så fin ut på bilden kanske men de e den :) 

+ julklapp till mamma ;)

Ska nog plocka om lite i rummet nu så tar nog lite bilder ikväll eller imorgon och visar er!

Juicy couture tröjan


Vet inte om jag ska tro på att den e äkta? Kan ha gjort bort mig för mkt av deras saker görs tydligen i kina, MEN den e i stl L o sitter skittight, har vanligtvis xs/s, typiskt fakekläder att va små i storleken. Men deras kläder kanske e de? Men etiketten i nacken är fortfarande skitful och felstavad. Ser inte alls ut som dom som kommer upp om man söker på google.

xoxo


-


Torsdag


Hahaha sjuuuuka läppar! plutar nästan inte ens på bilden (ja jag gör de på alla andra typ haha, vet att alla tycker det är fult o ''fjortis'' att pluta men nej de tycker inte jag ;) ) Och kan inte bestämma mig om bilden är bra eller för ''överspelad'', menmen haha.

Har vart en bra dag. Blockade upp porslin, bla Green Gate, på ett helt bord (egentligen två då eftersom det stod ett mindre på bordet). Så sjuuuukt snyggt! Ska fan börja samla på sånt snart så man har lite snygga saker när man flyttar hemifrån! Fick ett riktigt lyckorus idag o känner mig så taggad på livet. Liksom visst att livet e tungt ibland men vafan jag e 17bast så har ju förhoppningsvis massa år kvar att leva! Och de flesta säger ju att livet börjar efter 50? ;) Tror nog fan på det asså! Så allt känns sjukt bra :)

Fick svar från henne jag köpte fake tröjan av o hon verkade inte ha alla hästar i stallet så får väl ha kvar tröjan, men ska kontakta tradera eftersom man inte får sälja fakesaker så hoppas hon blir avsstängd :)

te



Kommer ni ihåg knäck teet jag skrev om igår? Haha gissa vad mamma kom hem med på kvällen... jo knäck te! Haha typiskt min tur :( Så tog med mitt tillbaka idag och bytte till blåbär/vanilj, hopppas det e gott :D Knäck teet var rätt gott iaf, liksom sött och gott(om man har i socker o mjölk) :) lite godis liksom!

Nu blir det att smörja in sig med bus, ska testa ACOs, alla säger ju att den e bäst ;o använder åhlens annars o tycker den e skitbra men kände för att testa den här nu! Eller va det bara av ren lathet för att jag inte orka åka till uppsala o åhlens när apoteket ligger mittemot praktiken i tierp? Lite både och kanske ;)

lite ego :$


har massaaaa fler ;)

Ny header!


mina grejer har kommit :D

Sajerna från style by tyra! :)


Supersnygg ring :)


Mammas ring hin beställde :) snygg så kanske lånar den ibland ;)


ASNÖJD! så snyggt! haha tycker iaf jag som gillar förstorade läppar, de ''plutet'' e så snyggt ;) o så bra jag som har små läppar att få lite extra put :D sjuuuukt glad, om den fortsätter vara så hätr bra ska jag fan beställa hundra stycken typ haha nej men aa har ju typ inga läppar nu :( glömde dock ta en ''förebild'' så får göra det imorgon !


Fjäderextensionen eller vad man kallar den, super fin i! :) visar bild med den i nån annan gång, fick ingen bra nu :PPPPP

tisdag



Chill dag, praktiken gick jävligt fort :) Mycket att göra på morgonen och helt plötsligt va klockan halv två och dags för lite lunch en timme sebare än vanligt! Och efter det rulla det på, kommer nog fan sakna det stället sen när skolan börjar! Köpte iaf ett knäck te idag så ska nog smaka det lite senare :) 

Btw Juicy Couture tröjan jag köpte visa sig vara fake, så mailade den jag köpte den av nyss och bad om att få skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka eftersom det inte framgick att den var fake, hade ju aldrig köpt den då liksom... Så hoppas den går med på det :p Annars får jag väl leva med det! Syns ju iaf inte på utsidan att den e fake :p Men synd att det finns såna som luras på det viset för att tjäna pengar, om den nu inte trodde den va äkta.

Nu ska jag ha i lite ricinolja i håret och kolla värsta pojkvänsakademin! See ya later ;)

nu SKA jag städa



Typ så sant eller?? haha iaf för mig! Men ska försöka röja upp o göra lite mysigt, sen blir de film eller webbtv(om det kommit nått nytt kul, sett allt från 4an&5ans app haha) Kanske bjuder på en bild av min nya juicy couture tröja  också :)

jobb jobb jobb

Tyvärr så blir de lite kass uppdatering under praktiken, speciellt som idag när jag sluta 18.00 :( Men är ju bara en vecka kvar nu ;) 



Gillar hur dom tänker

Står ju på lapparna på Friis & co väskor ''For heavens sake please just buy me. Its what you want and what I want''.
Man bah ''okej jag ska ;_; <333333''  Står även i väskan ''With me under your arm your life will get a little bit better and you know it.'' Måste ju vara en jävligt bra väska eftersom ingen annan väska har berättat det för mig...?

Sakerna! <3

Kuddfodral + liten juklapp till mamma från hemtex
Trosor från ginatricot
Skärp (eller vad man kallar de?) från ginatricot, snyggt o billigt! Bara 79kr
Friis & company väska från b.young + en till som jag får i julklapp :') Så nu behöver jag kanske inte köpa väskan i det tidigare inlägget, fast den va jävligt snygg :/ Köpte ju den här idag och ska få två st i julklapp haha.
Och så till sist ett par ljusrosa mysbyxor från b.young :)

Lite shopping!

Visar senare!

ändrade planer!

Blir shopping med familjen istället, så drar mot valbo nu! ;D
Passande bild? haha

Vill haaaa


Så snygg! Måste nog köpa den :>
(från bubbleroom)


Söndag



Kanske städa lite idag? Lär ju inte palla de i veckan efter att ha jobbat sent. Och hatar sista minuten städning ifall nån ska komma hit, haha, alltid en trygghet med städat rum! Är jääävligt sugen på pizza också, om jag känner mig rik kan jag ju alltid gå o köpa en senare, hehehe :)

Sängen väntar


vill ha julafton :(

Haha inget kul o veta vad man får i julklapp, vill ju ha allt nu!!!! :'( så mkt fint så dör lite

-


Två bilder från igår


Koncentrerade sockerbagare in action. Fett fula men bjuder påre!

Igår blev de lite mysigt pepparkaksbak som sagt, dock ingen paketlek :( Efter det blev det att åka lite bil eftersom Kalle nyss fått körkort, blev dock ingen lång tur för jag drog rätt tidigt sen.

Idag har jag inte gjort ett piss, legat i sängen med datan och iPaden, sen kom farmor och farfar förbi en kort stund så satt och prata lite med farmor. Fixade även mammas hår och sminkade henne eftersom hon skulle på julbord och sånt med sitt jobb ikväll.
Ingen kul lördag, alla jobbar o sånt -.- Blöö. Så blev inte så mycket att se fram emot som jag trodde efter att ha legat hemma och inte gjort ett piss hela veckan, fml. Får väl hoppas på bättre nästa helg.

beställde lite

www.stylebytyra.se

tjarråå


dagens sanningar från Kissie?


True, true.

Att lite musik kan göra en så jävla lycklig



LMFAO - Sexy and I know it



LMFAO - Im in miami bitch



Flo Rida - Good feeling



David Guetta - Without you ft. Usher

-


jäävlaa mageeee :(

Den låter som fan, och den rör sig så jag blir fan äcklad, bah bubblar. Kanske är en liten bebis som ligger och sparkar där inne? Haha nej men fan inte okej :( Typ inte sovit nått heller så blev hemma. Vila upp sig så jag orkar baka pepparkakor o va med Linda och Kalle ikväll, för det e väl viktigast? eller? fml.

Kanske ska baka såhär fina? :)

Fett taggad på tatuering


Fixade mammas naglar nyss:)


hej jag e tjej


trololol


fyfan va sjukt program



Varför vill man förstöra sitt förtroende och omdömme helt på det här sättet? Alla lär ju hata en sen, haha! Är det nån inre ångest och att man tror man blir ''frälst'' av att gå ut med det i tv? Så viktigt kan ju inte priset av att vinna tävlingen vara, eller? Ritta lär ju aldrig kunna få ett jobb igen liksom. Fast både bra o dåligt att deras familj och vänner får reda på sanningen!

fixfixfix


Låter trovärdigt!


Sant?


Raquel Reed


Hur snygg?? :o blir fan lite sugen på rosa toppar haha! Fast kommer inte göra det men coolt ändå! Kanske nån gång ;)

insperation x1000


RSS 2.0