Torsdag


Hahaha sjuuuuka läppar! plutar nästan inte ens på bilden (ja jag gör de på alla andra typ haha, vet att alla tycker det är fult o ''fjortis'' att pluta men nej de tycker inte jag ;) ) Och kan inte bestämma mig om bilden är bra eller för ''överspelad'', menmen haha.

Har vart en bra dag. Blockade upp porslin, bla Green Gate, på ett helt bord (egentligen två då eftersom det stod ett mindre på bordet). Så sjuuuukt snyggt! Ska fan börja samla på sånt snart så man har lite snygga saker när man flyttar hemifrån! Fick ett riktigt lyckorus idag o känner mig så taggad på livet. Liksom visst att livet e tungt ibland men vafan jag e 17bast så har ju förhoppningsvis massa år kvar att leva! Och de flesta säger ju att livet börjar efter 50? ;) Tror nog fan på det asså! Så allt känns sjukt bra :)

Fick svar från henne jag köpte fake tröjan av o hon verkade inte ha alla hästar i stallet så får väl ha kvar tröjan, men ska kontakta tradera eftersom man inte får sälja fakesaker så hoppas hon blir avsstängd :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0